Lindbak AS satser på VMA

Lindbak AS har siden starten på utbyggingen hatt troen på at Vinstra Motorsportarena blir Norges ledende anlegg innen motorsport. Det enorme engasjementet vi har møtt hos ledelsen i VMA, og hos våre kunder i Gudbrandsdalen, overbeviser oss om regionens fremtidige suksess.

Vi vil med vårt samarbeid legge til rette for at VMA kan utvikle seg til å bli en solid organisasjon. Det å bidra til at barn og ungdom i hele regionen har et samlingspunkt er viktig. Vi vil være med å skape godt vennskap og gode relasjoner, samt å bidra til klubbens forebyggende arbeid innen trafikksikkerhet. Dette har også vært avgjørende for vårt valg om å gå inn som en av hovedsponsorene.

I Lindbak har vi verdiene Kundefokusert, Engasjert og Nyskapende i fokus. Dette føler vi er helt i tråd med de retningslinjer vi møter hos VMA. Vi skal være med på laget lenge, men for å få til dette må vi bygge sterkere relasjoner til lokalt næringsliv. Vi håper å bruke Sponsorlauget aktivt for å kunne bygge videre på det som startet med ei 8 tonns gravemaskin for å bygge «prøvehol». Vi ser opp og frem til fart og spenning i Gudbrandsdalen.

Våre ansvarlige for regionen er:

Halvor Staum
Hovedkontakt/print/kopi
Tlf. 90 50 98 45
@: halvor.staum@lindbak.no

Vegard Bakke
Møbel/interiør
Tlf. 47 66 53 93
@: vegard.bakke@lindbak.no

Randi Braastad
IT-løsninger
Tlf. 90 69 66 07
@: randi.braastad@lindbak.no

Stig Morten Kristiansen
Kaffe/Vann
Tlf. 95 75 74 76
@: stig.kristiansen@lindbak.no

Andri Magnusson
AV-løsninger
Tlf. 41 60 26 46
@: andri.magnusson@lindbak.no

Liker du innlegget? Del gjerne!

Del på Facebook
Del på Twitter
Del på LinkedIn
Del på Pinterest